Farah.nuWelkom bij Farah! Personal branding specialist: zet jezelf en je merk op scherp!

Fijn dat je op mijn website bent! Wil jij jezelf (en je merk) op scherp zetten? Jezelf profileren, zichtbaar en opvallend te zijn tussen alle ontelbare media? Betaalde, eigen en verdiende pr-media inzetten, maar geen idee hoe? Ben je op zoek naar advies over je personal branding? Hoe kom je over en wat communiceer je? Welke merkwaarden toon je, wie is de ondernemer achter het bedrijf? Met de juiste (personal) branding kun je direct de juiste doelgroep aantrekken en je merk laten groeien! Want mensen doen uiteindelijk zaken met mensen en niet met merken!
Kortom, wil je zichtbaarder worden en graag sparren over de aanpak die werkt? Ik help je graag als personal branding specialist!

Wat heb ik jou te bieden als personal branding specialist?

Als allround communicatieprofessional met meer dan twintig jaar ervaring in een crossmediale omgeving denk ik met je mee, neem ik je werk uit handen of stellen we samen plannen op. Dat doe ik voor start-ups, ondernemers, het mkb of zzp’ers die behoefte hebben aan een professionele en verfrissende kijk op hun merkstrategie. In mijn verleden heb ik het volgende gedaan voor meer dan 70 A-merken.

Als Communicatie & Brand Marketeer was ik verantwoordelijk voor inspirerende content voor en over Merken zoals Lexus, TNO , Ford, etc . Ik stelde marketing- en communicatieplannen op, werkte deze uit en beheerde ze van a tot z. Aan mij de taak om jou écht een gezicht te geven. Dit doe ik o.a. door zelf een strategie op te zetten.

Jouw merkstrategie via de 3 P’s:

  • Positioneren – wat is jouw USP – Unique Selling Point
  • Produceren – hoe bouwen we hier relevante content omheen in geïntegreerde communicatie in tekst en beeld
  • Publiceren – welke media kanalen zetten we in om jouw unieke merkverhaal over de bühne te brengen

Ik ‘ontzorg’ jouw compleet, want ik regisseer, brief en stem af met de beste copywriters tot jouw volle tevredenheid. Denk hierbij aan persberichten, statements, intranet, interne communicatie, artikelen en e-mailcommunicatie.

Natuurlijk bewaak ik de huisstijl van jou en stemt deze waar nodig af.

Kortom: een (personal) branding specialist voor een consistente boodschap is een uitstekend idee!